Μεσιτικές υπηρεσίες

 

Μεσιτείες αστικών συμβάσεων

Εμπιστευθείτε το Ακίνητό σας για άμεση πώληση ή ενοικίαση σε πελάτες της εταιρίας μας.

Η ΚΑΠΙ-ΠΙ προσφέρει μεσιτικές υπηρεσίες αστικών συμβάσεων ΜΟΝΟ μεταξύ των πελατών της. Εάν είστε ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής σε κτίριο το οποίο εξυπηρετούμε, εμπιστευτείτε το ακίνητό σας για άμεση πώληση ή ενοικίαση σε πελάτες της εταιρείας μας.

Ζητήστε μας να βρούμε για σας το ακίνητο που θέλετε να αγοράσετε ή να μισθώσετε, αναζητώντας ανάμεσα στα ακίνητα πελατών μας, με βάση τα κριτήρια που θα μας υποδείξετε και με γνώμονα την καλύτερη αναλογία τιμήματος / απόδοσης.

Λαμβάνουμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που μας φέρνουν οι συνεργάτες μας για ακίνητα στα κτίρια που εξυπηρετούμε και φέρνουμε σε επαφή τους ενδιαφερόμενους με ένα πολύ μικρό τίμημα σε περίπτωση συμφωνίας.

Ενοικιάστε, πουλήστε, αγοράστε αφήνοντας εμάς να ενδιαφερθούμε για το δικό όφελος. Εγγυόμαστε ότι θα επιτύχουμε την μέγιστη δυνατή απόδοση με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνει η δυναμική της αγοράς ακινήτων.

Η ΚΑΠΑ – ΠΙ παρέχει μεσιτικές υπηρεσίες για όλες τις κατηγορίες ακινήτων: Διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες, βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, εξοχικές κατοικίες

 
Εξασφαλίζουμε την υψηλότερη απόδοση

 

TOP