Νέα διαδραστική ιστοσελίδα απέκτησε η ΚΑΠΑ-ΠΙ

 

Η ΚΑΠΑ-ΠΙ πιστή στην δέσμευσή της να παρακολουθεί τις τάσεις και την εξέλιξη στις νέες τεχνολογίες και κυρίως να τις χρησιμοποιεί προς όφελος των πελατών της, απέκτησε νέα ιστοσελίδα, σύγχρονη και κυρίως διαδραστική. Ελπίζουμε να συμφωνείτε μαζί μας ότι είναι και όμορφη.

 

 Στην ιστοσελίδα μας εκτός δεν μπορείτε να ενημερωθείτε μόνο για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε αλλά και για όσα σας ενδιαφέρουν σχετικά με το ακίνητό σας, την διαχείρισή του ή προβλήματα που προκύπτουν και απαιτούν λύσεις.

Στις συχνές ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε χρήσιμες απαντήσεις ή να υποβάλετε μία νέα ερώτηση για να απαντηθεί ειδικά για σας.

Στα νέα και ειδικότερα στην κατηγορία «σας ενδιαφέρουν» θα αναρτούμε κάθε είδηση που μπορεί αμέσως ή εμμέσως να αφορά νομοθετήματα, εγκυκλίους, επιδοτήσεις, χρηματοδοτήσεις, τεχνικές ή άλλες λύσεις σχετικά με τα ακίνητα, την διαχείρισή τους, την συνιδιοκτησία, τις αγοραπωλησίες, την φορολογία, την ψύξη και την θέρμανση, τις μονώσεις, τα «ζώα συντροφιάς» και ότι άλλο μπορεί να σας ενδιαφέρει και να μας αφορά.

Φυσικά η νέα ιστοσελίδα μας είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κάθε είδους οθόνη ώστε να μπορείτε να την επισκέπτεσθε όχι μόνο από τον υπολογιστή σας αλλά, από netbooks, tablets, και κινητά τηλέφωνα (smartphones), υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

 

TOP